Graafinensuunnittelu ja printtimedia

Logo ja tuotemerkit

Logo ja tuotemerkki on yksi tärkeimmistä markkinointimateriaaleista, jolla luodaan pohja koko yrityksesi, yhdistyksesi tai tuotteesi visuaaliselle ilmeelle. Logo tai tuotemerkki ei ole vain hetken mielijohteen nätti kuva, vaan hyvä logo elää pitkään, tekee tunnetuksi ja toimii erilaisissa olosuhteissa ja paikoissa.

Graafinen ohjeisto

Graafisen ohjeiston tarkoitus on pitää huolta siitä, että yrityksesi viestintä pysyy visuaaliselta ilmeeltään yhteneväisenä. Graafinen ohjeisto määrittelee muun muassa yrityksen värimaailman väriarvoineen, logon eri väriversiot sekä typografian.

Yritysilme

Yritysilmeesi koostuu kaikesta siitä mitä ulospäin yrityksestäsi näytät. Yritysilme on tärkeä olla yhtenäinen yrityksen tunnistettavuuden kannalta. Yritysilmeitä voidaan luoda monen laajuisia. Yritysilmepaketti voi pitää sisällään esim. logon, käyntikortin, lomakepohja, kirjekuoren.

Parhaimmillaan yritysilme voidaan viedä myös yrityksen sisustukseen.

Käyntikortit

Käyntikortti on yksi tärkeimmistä yrityksesi "näyteikkunoista". Kortti vie eteenpäin yhteystietojesi lisäksi mielikuvan firmastasi ja sen osaamisesta.

Käyntikortit suunnitellaan yrityksen visuaalisen ilmeen mukaisesti asiakkaan toiveiden mukaan.Esitteet, julisteet ja flyerit

Näyttävät esiteet, julisteet ja flyerit kertoo nopeasti yrityksestäsi tai tuotteestasi kaiken oleellisen. Esitemateriaalit voi tilata mm. "avaimet käteen" toimituksena, jolloin toteutamme tuotteen sisällöntuotannosta asti valmiiksi materiaaliksi.

Asiakirjapohjat, lomakkeet ja esityspohjat

Suunnittelemme yrityksen ilmeen mukaiset asiakirjapohjat, lomakkeet, laskumallit, Powerpoint-pohjat sekä ja kirjekuoret.

Pakkaussuunnittelu

Pakkaus antaa ensimmäisen mielikuvan tuotteesta ja siksi pakkauksen ulkonäkö ja toimivuus ovat tärkeitä tuotteen myyntipotentiaalin kannalta. Suunnitellemme toimivat pakkaukset grafiikkoineen.